Hotels in Amsterdam

Waarom zou je je museumbezoek in Amsterdam niet afsluiten met een etentje en hotelovernachting in de buurt? Of boek meteen een (lang) weekend in Amsterdam en ga echt op een museum tour. Hieronder hebben we een aantal hotels op een rijtje gezet, zodat je makkelijk een hotel in de buurt van jouw favoriete museum(s) kunt vinden.

Hotels in de buurt van van Gogh, Stedelijk Museum & Rijksmuseum Amsterdam

Om de hoek van deze populaire musea kun je onder andere onderstaande, redelijk betaalbare en goed beoordeelde hotels vinden:

Hotel Fita

Bilderberg Hotel Jan Luycken

Hotels in de buurt van het Anne Frank Huis Amsterdam

In de buurt van het Anne Frank huis is het erg lastig om een goedkoop hotel te vinden, maar goede kwaliteit voor een enigszins betaalbare prijs vind je bijvoorbeeld in het vermaarde Pulitzer hotel Amsterdam.

Andere hotels in Amsterdam

Liever een hotel in de buurt van een ander Amsterdams ‘landmark’? Kijk dan eens op dit overzicht van hotels bij de Ziggo Dome van Hotels.com.

Zoek je een hotel in de buurt van de Amsterdam ArenA? Dan zijn deze 2 aanraders:

Jaz hotel Amsterdam

Courtyard Marriott Amsterdam ArenA

Let op je gezondheid in Amsterdamse hotels

Als je een 4 of 5 sterren hotel boekt, dan zal er niet zo snel iets aan de hand zijn. Maar ga je voor heel goedkope hotels of hostels in Amsterdam, dan is het toch echt niet onverstandig om je gezondheid in de gaten te houden…

Je hebt misschien wel eens programma’s met Rob Geus gezien die met UV licht een hotelkamer kritisch beoordeelt? Vieze beestjes zoals bedwantsen zijn echt geen pretje als je ze in je hotelkamer treft. We kennen uit persoonlijke ervaring iemand die dagenlang onder de felrode en extreem jeukende bulten zat. Helemaal een eng idee is dat je bedwantsen ook makkelijk mee naar huis kunt nemen waardoor je er helemaal nooit meer vanaf komt! Bekijk je beddengoed dus kritisch in Amsterdamse hotels in het lagere segment! Over griezels als bedwantsen en ander ongedierte zoals muizen vind je nog veel meer info op BestrijdenvanOngedierte.nl